Posluchači Hitrádia North Music zvolili NEJ letním místem Zoopark Chomutov

Hitrádio North Music ze skupiny Media Bohemia vybíralo v průběhu léta se svými posluchači to NEJ letní místo Ústeckého kraje 2023. Do finále se probojovalo 5 oblíbených míst, ze kterých posluchači a fanoušci stanice vybrali na sociálních sítích vítěze. Tím se stal Zoopark Chomutov. 

Hitrádio North Music v průběhu léta vybíralo se svými posluchači a fanoušky to NEJ letní místo Ústeckého kraje roku 2023. Do soutěže nominovali posluchači několik desítek míst, z nichž pak do finálového klání postoupila s největším počtem nominací místa: Zoopark Chomutov, Vinařství Johann W, Aquacentrum Teplice, zámeček Větruše a Zipline ve Sport areálu Klíny.


Ústecký kraj má snad nejhorší pověst v republice. Vysoká nezaměstnanost, špatná životní úroveň obyvatel nebo znečištěné životní prostředí. Prostě, samá negativa, která odrazují zbytek obyvatel Česka třeba jen od návštěvy tohoto kraje. A přitom je tady tak krásně! Hitrádio North Music je na svůj kraj pyšné, a proto se rozhodlo, že využije dovolených, využije prázdnin a najde společně s posluchači na základě jejich letošních výletů a zážitků NEJ letní místo Ústeckého kraje 2023,“ říká Kamil Bílský, který má Hitrádio North Music na starosti.

Nejprve v rámci první fáze posílali posluchači a fanoušci stanice své nominace prostřednictvím SMS nebo zprávy z aplikace WhatsApp. Z nejčastěji nominovaných míst pak vznikla finálová pětice, kterou Hitrádio North Music zveřejnilo na svém Facebooku a Instagramu. Tady proběhlo závěrečné klání, jehož vítězem se stal Zoopark Chomutov. „NEJ letním místem Ústeckého kraje roku 2023 je podle posluchačů Hitrádia North Music Zoopark Chomutov. Na druhém místě skončila Zipline ve Sport areálu Klíny a bronz získal ústecký zámeček Větruše,“ říká Kamil Bílský a dodává: „Zoopark Chomutov od nás získal také speciální designovou cenu pro vítěze prvního ročníku této ankety. Cenu si z rukou našeho promo manažera Milana Elšíka převzala paní ředitelka chomutovského Zooparku, Věra Fryčová.“