Maďarská společnost HELL ENERGY dočasně zastaví výrobu z důvodu nedostatku B-vitaminů

V souvislosti s přetrvávajícím nedostatkem B-vitaminů v Evropě se společnost HELL ENERGY Hungary Ltd. rozhodla od 17. října 2024 dočasně pozastavit výrobu energetických nápojů HELL ENERGY, které tyto vitaminy obsahují. Výrobní přestávka potrvá přibližně 2 až 3 týdny.

Nedostatek vitaminů skupiny B výrazně ovlivní různé průmyslové sektory, včetně farmacie a potravinářství. Tyto vitamíny, jako například vitamin B12, jsou klíčové pro správnou funkci imunitního systému a pomáhají bojovat s únavou. Z tohoto důvodu vedení společnosti HELL ENERGY přišlo s řešením dočasně pozastavit výrobu svých energetických nápojů.

Společnosti usiluje o to, aby přestávka trvala co nejkratší dobu a měla minimální dopad na  partnery a zákazníky. Omezení výroby se týká pouze energetických nápojů HELL ENERGY, zatímco zbytek portfolia, včetně produktových řad ICE COFFEE a XIXO, dostupných i na českém trhu, zůstává nadále k dispozici.

Nedostatek vitaminů skupiny B se projevuje v mnoha odvětvích po celé Evropě, a proto vedení společnosti aktivně spolupracuje s dodavateli a mezinárodními partnery na co nejrychlejším řešení stávající situace.

HELL ENERGY Hungary Ltd. děkuje svým partnerům a zákazníkům za pochopení a podporu v této náročné době.

Společnost HELL ENERGY založená v Maďarsku v roce 2006 je v současné době jednou z nejrychleji se rozvíjejících FMCG značek. Během pouhých čtyř let se stala lídrem na maďarském trhu a expandovala do dalších zemí světa, zejména v Evropě a Asii. Momentálně je dostupná na více než 60 trzích, v několika z nich je uznaným lídrem ve svém segmentu.