Axigon rozšiřuje akceptační síť tankovacích karet. Ceny EuroOil platí i na čerpačkách RoBiN OIL

Akciová společnost Čepro završila fúzi s firmou RoBiN OIL. Pro držitele tankovacích karet EuroOil to znamená rozšíření akceptační sítě pro tankování v režimu vyhlašované plošné ceny asi o třetinu. S kartami EuroOil poskytovanými nákupní aliancí Axigon lze v tomto týdnu tankovat na všech 285 čerpacích stanicích EuroOil i RoBiN OIL naftu za cenu 32,29 Kč/l. 

Státní firma Čepro provozující síť čerpacích stanic EuroOil úspěšně převzala čerpací stanice RoBiN OIL. V současnosti jsou v obou řetězcích dostupná paliva ze sítě EuroOil, je nasazen jednotný řídící systém, obě obchodní značky ale zatím zůstávají, jak byli zákazníci na jednotlivých místech doposud zvyklí.

„Celkem jde o 75 čerpacích stanic RoBiN OIL, o které se rozšíří síť, kde lze využít výhod tankovacích karet EuroOil. Plošné ceny, které garantujeme u námi poskytovaných tankovacích karet, tak bude možné využít nově v součtu na 285 čerpacích stanicích obou značek,“ popisuje Damir Duraković, generální ředitel nákupní aliance Axigon, která je autorizovaným distributorem tankovacích karet Shell a EuroOil.

V současnosti již mohou firmy i živnostníci bez ohledu na výtoč tankovat na čerpacích stanicích s logem EuroOil i RoBiN OIL za stejné pravidelně vyhlašované plošné ceny. Plošná cena u tankovacích karet EuroOil poskytovaných Axigonem je v tomto týdnu 32,29 Kč/l v případě nafty a 33,69 Kč/l u Naturalu 95. Plošné ceny platí v obou sítích univerzálně bez ohledu na totemové ceny pro koncové zákazníky, které se liší dle lokality.

Nákupní aliance Axigon spravuje kolem 15 tisíc tankovacích karet EuroOil a téměř 50 tisíc tankovacích karet společnosti Shell. Koncept plošné ceny v obou případech u držitelů karet dominuje. Pro běžnou platbu jsou nicméně obě karty akceptovány také u dalších velkých řetězců, což představuje akceptační síť 1 350 čerpaček. Karta Shell navíc umožňuje placení na dalších 20 tisících místech v celé EU.