Fortinet dokončil akvizici společnosti Lacework

Společnost Fortinet, světový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti a průkopník konvergence sítí a zabezpečení, oznámila, že s platností od 1. srpna 2024 dokončila akvizici společnosti Lacework, průkopníka v oblasti zabezpečení cloudů a platformy pro ochranu aplikací v cloudu (CNAPP – Cloud-Native Application Protection Platform).

Připojení společnosti Lacework je v souladu se závazkem společnosti Fortinet chránit naše zákazníky pomocí inovativních řešení, která poskytují konzistentní zabezpečení napříč lokálními i cloudovými prostředími,“ řekl Ken Xie, zakladatel, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fortinet. „Integrace organicky vyvinuté cloudové platformy společnosti Lacework s platformou Fortinet Security Fabric povede k vytvoření nejkomplexnější cloudové bezpečnostní platformy založené na umělé inteligenci dostupné od jednoho dodavatele.“

Stejně jako Fortinet je i Lacework společností, která má inovace na prvním místě a výrazně investovala do budování integrovaného cloudového bezpečnostního řešení, které zákazníkům přináší smysluplnou hodnotu. Společnost Lacework byla analytiky z oboru uznána pro svoji přední technologii a nedávno byla jmenována ve zprávě 2024 Gartner® Market Guide reprezentativním dodavatelem v oblasti platforem pro ochranu aplikací v cloudu.

Kromě pokročilých technologií získala společnost Fortinet i portfolio 225 patentů a aplikací, z nichž mnohé se týkají cloudové bezpečnosti a umělé inteligence. To dokazuje zaměření firmy na inovace a zvyšuje počet mezinárodních patentů a aplikací společnosti Fortinet na více než 1800, což je odhadem více než vlastní tři nejbližší konkurenční čistě bezpečnostní dodavatelé zabezpečení dohromady. Tato akvizice také přivádí zkušený prodejní tým a talentovanou skupinu inženýrů, jejichž odborné znalosti budou zásadní při poskytování špičkových řešení zákazníkům společnosti Fortinet.

  • Více o této novince a cloudové platformě společnosti Lacework získejte na blogu Fortinet.
  • Navštivte stránky com/trust a dozvíte se více o inovacích společnosti Fortinet, partnerech, procesech zabezpečení a produktech podnikové kvality.